Voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht U vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuur dan een e-mail naar: opmaathout@gmail.com

Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als U een bestelling plaatst, geeft U aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Op Maat Hout. Op alle overeenkomsten, gesloten met Op Maat Hout, is Nederlands recht van toepassing.

Prijs

Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, excl.verzendkosten.

Betalen

Na uw bestelling ontvangt U per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. 

De betalingsmogelijkheden zijn of vooraf over te maken naar onze bankrekeningnummer ABNAmro 42.75.87.255 of contante betaling bij aflevering van product aan onze chauffeur.

Verzenden 

Bezorgen dient op aanvraag van kosten. 
Bezorgen bij bestelling aankoopbedrag boven € 500,00 worden in heel Nederland gratis bezorgd en gemonteerd.
Voor de klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd. Verzending gebeurd alleen als de betaling bij ons binnen is.
Ophalen is ook mogelijk.

Levertijd 

De levertijd voor bedombouwen/ nachtkasten/ tafels/stoelen/banken is minimaal 2 weken, mocht het echter een spoed opdracht zijn dan kunt U dit bij opmerkingen vermelden mocht het echter niet lukken om de opdracht in de door Uw gevraagde tijd te kunnen afhandelen dan nemen we hierover contact met U op!

Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 2 dagen na het plaatsen van de order te annuleren, zonder extra kosten. Als U de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt U het betaalde bedrag terug. Indien U de bestelling niet binnen deze 2 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent U betalingsplichtig.

Als het bestelde artikel niet aan Uw wensen voldoet, kunt U het artikel binnen vijf werkdagen voldoende gefrankeerd retour zenden. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op Uw rekening worden teruggestort, mits de retourzending eerst aan Op Maat Hout per e-mail is gemeld. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn.  

Aansprakelijkheid

Op Maat Hout is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.

Mocht er een artikel beschadigd geleverd worden, dan vragen wij U dit binnen 3 dagen te melden. Artikelen die verzekerd/ aangetekend verzonden worden, kunnen wij declareren binnen 5 dagen bij de pakketdienst.

Wijzigingsrecht

Op Maat Hout behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Op Maat Hout.